Måndag

Efter en lång helg och väldigt lång söndagskväll med många insikter känner jag att sömn har varit en bristvara.. Så det blir plugg nu se en powernap innan draträningen och hopp i säng så fort jag kommer hem! Imorgon har jag dessutom skön sovmorgon, härligt!


Bild från "luchrasten" första dragen på draghelgen.. Har vi ordning eller har vi?

Intresant promenad med Ica, Ninja och Rex i morse.. Jobbigt att hålla koll på tre hundar alltså! Två ät okej men tre.. Nej, inget för mig! MEN vi mötte ingen och det blev en lugn och skön morgonpromenad i skogen med tre vänner (Rikard och Agnes låg kvar hemma och sov).


Nästa vecka kommer mamma ner med Berit till Forshaga så den helgen blir de fullt hus :D Mamma, Rikard, jag, Ninja, Rex, Agnes, Berit och stackars sambo.. Haha, meeen det är så det ska vara! Den helgen går ju första delen av skolmästerskapet med, roligt roligt! Mamma och Berit får agera hare och köra in spåren ;)


Draghelg - Dag 2

Som sagt, andra dagen i spåren! Skivedsgubbarna var supersnälla och körde upp nya, fina spår åt oss på morgonen, suuuper! Så i oisiga spår åka jag 2 mil, nöjd nöjd! 1 av de två milen åkte jag med Mimmis två dobbisar, Dita och Fröding! Riktigt kul, rekord tiden för oss på 3km blev 7 min, fort som fa-an gick det och KUL var det! Svek inte mitt bruna inre, då en av dobbisarna faktiskt va BRUUN :D

Dita och Fröding - mina dobbisdragtjejer för dagen! ;)

 

Ninja var också duktig idag, lite sliten sen gårdagen men hon jobbade på bra! Hon fick agera hare, hjälpreda och mycket annat tråkigt men hon höll humöret uppe! Duktig kicka!
Dagens guldkorn var väll att Gina och Haskos poletter trillade ner och dom drog entligen, och dom gjorde det dessutom superbra! Ica jobbade också på bra och Mitzi fick sin livs bästa upplevelse tror jag! Hon har varit rädd och otaggad till allt och inte alls tyckt att det var roligt.. Men idag! Jäklar vilken försändring, hon skällde, drog och var lyckligast på stadion :D Grattis Johanna, Martin och Oskar - ni har jobbat på bra med era fina :)

Otroligt lyckad helg, skit nöjd! TACK alla som deltog! / Tinan


Filmklipp

Filmklipp från dagen träning - två starter, en med skrik och en utan!


Min fina, fina bruna!

Draghelg - Dag 1

Japp första dagen avklarad! Kan väll säga att man är rätt mör! Alla hundar, utom Agnes (som har legat i sin bur i bilen hela dagen och sovit), ligger utslagna på golvet och drömmer om morgondagen! Kommer bli galet kul!



Dag 1 alltså:
Körde ett antal varv och lite starter, fick även köra dubbellina med Ninja & Leia och Ninja & Zona, gick sådär.. Men för första gången så höll Ninja possition och föll inte ut! Kan bero på att hon fick springa med tjejer som var lika små som henne själv, kul i alla fall! Hon har orkat bra hela dagen och dragit på riktigt bra, hon börjar bli snabbare nu och man märker verkligen hur kul hon tycker att det är! Min fina bruna <3 Ica som följt med till Forshaga skötte sig utmärkt tillsammans med Rex och Rikard, duktig tjej! Rikard var inte ensam kille idag, Martin och Oskar var också med så det blev många killar och många schäfrar i spåert ;) KUL! Nio blev vi tillslut av- Rikard, Martin, Oskar, My, Johanna, Mimmi, Lotta, Sandra och jag. Roligt roligt!
Har iaf haft en grymt härlig dag i spåren, fint väder, fina hundar och kul folk! Längtar till imorgon men nu blir det sängen och megamys, sova tidigt och slappna av för att orka en dag till :D


Bra start!

Fick just ett samtal av Linda Fritidsvärd, hon undrade hur vi skulle göra i helgen, om vi skulle åka eller inte och hur, var och när. "Vi kör" sa jag och hörde Micke Fritidsvärd i bakgrunden, "Det ska bli -3 och sol!", underbart! Ved är fixat också så det blir grillning, snack, sol och hundkörning! Blire bättre eller? Får vindelkänslor när jag tänker på skidor, sol och taggade hundar! *LYCKA

På schemat står: 
* Minst en vända på 3km i bra tempo
* Starter
* Intervaller
* Omkörningar


Jag hade en plan..

Jag hade en plan men ja.. Blev inte riktigt som jag hade tänkt! Nu ska jag planera våren, skulle behöva planeringshjälp av Sofie Duktig Heidenvall..!

Gick ut och körde lite lydnad med Ninja och insåg att vi måste lägga om hela träningen! Kontakten är heltborta och mormorhunden har de slöaste tempo(!?), frustationsnivån är hög just nu! Dags att matte tar sig i kragen och skärper till sig! Måste skaffa mig mål och motivation.. eller mål har jag men ja.. Måste få en plan!

Träningen idag:
Apportering
- Gick först jättebra tills hon fick för sig att apportbocken var grymt äcklig.. (?) Blev inte bra alls men efter ett tag tog hon den i alla fall och kom in med den. La bort den sen för jag orkade inte bråka.
Ställande - Går alltid bra. Hon har börjat tagit mellan 1-2 extra steg, vilket jag inte uppskattar, men idag gick det bra. Dock inte den minsta glädjen i arbetet..
Läggande - Går också bra men glädjen saknades helt, hon gör de och hon gör det rätt men humöret var någon annan stans idag. Hmm..
Fotgåendet - Okoncentrerad och ofokuserad. Ingen kontakt alls.. Ska lägga om träningen helt för att få tillbaka viljan och glädjen.
Inkallning - Gjorde två fina inkallningar, utan att sakta av (hon har börjat med det sen vi började med ink. m. ställande)



SOM SAGT en PLAN is needed! Hatar vinter just nu, inge kul att vara ute och träna i -10.. Blir allt man kan träna inne ett tag nu innan mötet med Sofie! YOU GOTTA HELP MEEEE!


Underbara hund, underbara Brun.

Efter många om och med så blev det dragträning och efter ännu fler om och med blev det dragträning för mig! Har ju varit så himla förkyld och dålig så har inte velat ställa mig i spåren för ens jag varit helt frisk.. MEN idag kunde jag inte låta bli MEN så självklart blev de superkallt (i alla fall i sinnet), kändes lite jobbigt att dra på sig stället MEN sprättig och norrlänning som man är gatt jag ju bara åka! Vafan liksom. Tog mig i alla fall ut och åkte första varvet med stora vinterjackan *haha*. Men när jag insåg att spåren va P.E.R.F.E.K.T.A så flög den av (lite eftersom jag hade mitt grymt snygga rosa ställ på mig också). Hunden var grymt taggad och bet i skidor och stavar då jag inte åkte iväg (utan väntade på min tur)! Fina tjejen fick ta  riktigt då hon fick dra nästan helt själv ett varv och fick mycket hjälp de andra. Trejde varvet blev ett soft varv i bra tempo. Tränade lite starter och intervaller, gick grymt bra! Hon börjar bli snabb nu lilla brun och hänger med även när jag verkligen tar i! Riktigt nöjd med träning! Är spåren såhär i helgen blir träningen galet rolig! Taggar!


Finaste stjärnan!

Nu ligger nöjd kelpietjej utslagen i sängen och tigger (liggandes) efter kiwi. Min fina! Imorgon blir de ut och springa en sväng tror jag, har bara en lektion (hundavel) imorgon och på kvällen kommer Rikard, Rex och Ica :)
Kommer att komma dagliga rapporter från draghelgen btw, och bilder :) Suuuper!


Drag Drag Drag

TILLSLUT har vi bestämt oss, det blir träning ikväll! Har även bestämt att vi kör i helgen, blir vi få kör vi någon timme och åker hem efter det! Kommer bli toppen, jag är frisk så nu kan även ledaren delta i träningarna igen! Känns som det var hundra år sedan jag var med.. Har planerat lite för i vår och hoppas att många kommer tillbaka när snön försvinner och vi ställer skidorna i förådet och startar upp åtets barmarkssäsong. Funderar över hur planschemana ska se ut i vår och hur vi ska göra med allt när alla klasser har praktik i olika intervaller i vår.. Hmm, tål att tänkas på!

Nu blir det mat och plugg innan vi åker iväg och kör några varv i Skived, galet kul! Hur träningen gick kan nu läsa ikvääääll ;) Lilla Brun är TAGGAD! tjingeling!




Halvdag!

Slutade efter lunch idag så jag och Rikard gick ner till stallet med vovvarna och små fotade lite! Var inte på så insprerad, sånär dom första bilderna vart dåliga gav jag upp.. Men några fina blev det!



Rex skallmarkerar




Jumping hero!




Fullt ös, medvetslös <3

NU ligger hjältarna utslagna på golvet och själv ska man ta en powernap eller något innan man ska laga mat och sätta igång med pluggandet! Är sjukt less på att fixa saker till folk som inte uppskattar de SÅ idag slutar ajg med det lite :) Har iat fått sponsring av Arken Zoo nu till båda skolmästerskapen om jag inte sagt det innan OCH fårr GK av Kils skidgubbar att vi får hålla SM där! Bra bra!


Vardagslyx

Snoozade i en timme imorse och vaknade till vid åtta då Rikard hade varit ute med hundarna och gjort frukost på sängen, gulliga killen! Somnade tyvärr om, vilket Rikard också gjorde.. Klev upp vid nio och gjorde mig klar för skolan.

Dagens skryt
- På första lektionen (svenska med janne) vann jag och mitt grymma team (Emma, Linnéa och Amanda) en frågesport om svensk litteratur, trodde nog ingen av oss men vi vann till och med med marginal! Duktiga tjejer är vi! Fick massa gott i förstapris :)

Efter lunch med bästa killen och tunga beslut tog jag mig i alla fall till skolan för att ha historia och matte. Historian var laggd så vi fick jobba hemma med vår stora uppsats vilket gjorde att jag fick en personlig genomgång på de jag missat under förra veckan (Y) toppen! Fick dessutom bra feedback inför uppsatsen.
Efter de hämtade Rikard mig vid skolan och vi åkte ner till stallet, hundsnack istället för historia är inte fel alltså!  <3

Lite matte hann man med också innan det var dags att bege sig iväg till "det nya livet".. Jättejobbigt och tungt beslut som jag borde ha gjort för längesen. Blev som jag trott otroligt jobbigt till en början men efteråt var det som en tyngd lyftes av mina axlar.. Firade med tacos med bästa killen..  Älskar min finaste Rikard, min trygghet och min uuuunderbara kille! Hjälper mig genom allt!




INTE att glömma, detta är ingen vanlig dag för det är MIN PAPPAS FÖDELSEDAG! :D Grattis min bästa, BÄSTA pappa! Saknar mamman och pappan i norr just nu..



Helt enkelt en underbar dag!

Ja, kan nog inte beskriva dagen på ett bättre sätt.. Först 'personligförsäljning', en skitrolig kurs som passar mig perfekt! Sen gick man upp i datasalen för att ha 'hundavel' med bästa Kerran. Helt sjukt att få ha sitt största intresse som ämne i skolan, lycka! Hem och hämta kärleken för att sen gå och äta i matsalen. Hem och slappa i sängen i 1,5 timme innan man drog till skolan igen för 'psykologi' med anna, troligen den softaste läraren någonsin, gillart! Där va skoldagen slut och har dessutom hunnit fixa sponsorer till dragmästerskapet - Arken Zoo och Husses, väntar dessutom på svar från Björkis.

När jag kommer hem har min älskade pojkvän diskat, städat och varit ute med hundarna, kärlek. Vi låg i sängen heeela eftermiddagen och åt jättegod middag innan vi skyndade iväg med alla hundar på dragträning. En träning som kom att göra hela dagen ännu bättre! Nya ansiket, nya framgångar och en slädtur, blev inte bättre! Lotta körde 1km på runt 4 min men sin amstaff Zona, MKT bra, dessutom var det med hennes minst erfarna hund -DUKTIGT. Jossan körde att spann på Kiwi (schäfer) och Pila (bc) på ca 3.50 - grymma! Hon lyckades även styra upp ett fyrspann med Mara, Kiwi & Rex (tre schäfrar) och en Pila (bc) och en Rikard på släden - Duktiga tjejen! Jennifer fick till riktigt fina starter med Kep (bc) - Bra bra! Johanna fick sig några rundor med Ninja och va supernöjd, och lyckades dessutom övervinna några rädslor - Modig tjej! Men stoltast är jag nästan över lilla My.. Herregud vilken tjej! Känner ingen som är så modig! Hon har gått från klarhet till klarhet och så har även hennes hund! Dom körde 1km tillsammans med Jossans Pila på ca 2.30 - SJUUUUKT BRA! Herregud gänget, ni är grymma! Även er jag inte tog upp är såklart bra, villa bara plocka fram de höjdpunkter jag såg idag :)

Bild Från Vindelälvsdraget 2010 - Jag är faktiskt långt därframme

Även jag fick mig en åktur, fick åka ett varv med Jossans hundar och släden :') Lycka, tack för lånet, FY FAN va roiligt det var! 1km på ca 3.30 :D Sick! Vilken kick.. Bli inte förvånad om det flyttar hem 4 vhorstrar till mig och Rikard om några år (A)

Nu är vi i alla fall hemma och alla tre hundarna busar på golvet, Rikard ligger i sängen och jag ska strax joina - FRÅGA OLLE!

/ Tinan

Lite till, lite bort!

Blev inte såå stor skillnad efter planeringen med Rikard (som tyvärr inte är av den planerande typen), haha! Men har ett litet hum om hur det SKA bli, för det här ska bli den bästa sommaren nååågonsin! SHALALALALA! <3



det här är mitt liv, jag lever min dröm.


Söndag

Oj oj vilken dag.. Upp och ner! Blonerat håret lite så nu är de houngsblond á la Linnea Åkerblom, gillas! Känns som jag legat i sängen heeela dagen och så har nog gjort de också. Rikard gick en långpromenad med hundarna medans jag blev blondare eftersom jag bjöd han på galet god pastasås och spagetti innan jag gick, bra deal. Jessica (sambon) snodde Agens så jag och Rikard hade pytte-fritt i typ tre timmar. Nu ligger iaf lilla pyret på en filt på skrivbodet och snoozar, mysigt. Hur har man klarat sig utan en hua? Fattar de fortfarande inte..

Ser fram emot en vecka med lagom med plugg och förhoppningsvis fin skidåkning med dragvilliga hundar. Börjar bli dags att göra sig redo för skolmästerskapet i drag nu gott folk, inte långt kvar nu! Skador och annat gör mig dock lite orolig.. Hmm, men de löser sig väll.

NEJ, nu springer jag iväg och gör te, ger hundarna mat och kastar mig i sängen :) eller kanske ska plugga lite först? Äh, vi får se! Ett som är säkert iaf är att i veckan startar jag Ninja upp lydnadsträningen igen, dags att ta sig i kragen! Så de så ;)



Tinan & Ninjan


Rosa shopping!

Dagens shopping blev inte som jag hade tänkt.. skulle köpa en grej och kom hem med två lite dyrare.. MEN måste säja att jag känner mig ganska nöjd. Nu är jag och Ninja redo för allt! :D NU äntligen ska jag och Rikard sätta oss ner och planera sommaren.. Känns U N D E R B A R T! :) Imorgon blir det förhoppningsvis skidåkning och Linnéa ska få blondera mitt hår litegran, nice. Plockar fram en Ben & Jerry's och kryper ner brevid Bästa för att börja strukturera vuxenlivet, we'll soon be 20 you know ;D



Dagens shopping, en rosa funktionströja och en svart väst (OCH luvan är rooosa, taha)!


Underbart!

Har nu suttit ett tag och försökt satt ihop en egen tävlingskalender, inte helt klar men på god väg helt klart! Känner mig supertaggad och ska försöka ta mig i kragen när halkan försvinner och starta upp lydnadsträningen igen.. som har legat i dvala under dragsäsongen.. Aj aj. Inte bra, MEN that's me. Taggar iaf söööönder nu! OCH Ninja kan ta av mig strumporna (Dressyr och Eftersök B - Lär din hund ett "servictrick"), duktig brun!

Snart kommer Rikard då blir de ännu mer hundtränings-/tävlingsplanering, fyllda lövbiffar och mååånga pussar!




Team Tina & Ninja är redo för 2011, vi ses på planen!


PUSS

Till mina FINA <3


Mer än bara en träningsgrupp..

Skriver på reportaget till Draghunden.. Blandade känslor då man inser hur mycket man har lyckats åstakomma, samtidigt som det bara är fyra månader tills man säger hejdå och flyttar ett tvåsiffrigt antal mil härifrån.. Känns väldigt tungt med tanke på att gruppen är min nästan största källa av glädje och självförtroende. Har sällan känt mig så viktig och uppskattad, och de känns så himla bra. Jag vet att många tycker att jag överdriver och bara är töntig som "överdriver" mina känslor kring en hundträningsgrupp.. men dom som inte varit med eller själv varit ledare för en grupp som min vet ingenting. Ingenting. Jag Skiter i vad folk tycker och tänker i det här, bara jag vet vad som gör MIG lycklig och om det är något jättekontigt så fine. Älskar mina fina, duktiga tjejer och killar och kommer sakna dom otroligt då det är dags att säga hejdå. Det enda som känns riktigt bra är att veta att vi har kommit så himla långt tillsammans?! Helt galet! Är otroligt stolt över er alla och inte minst över mig själv.

"I höst har en draggrupp växt fram på Forshagaakademins hundsportsgymnasium. Ett gäng som från början var tre tjejer och sex hundar blev över 35 tjejer och killar och över 40 hundar. Vi har tränat på elljusspåren i Forshaga hela hösten och när snön kom blev det skidskola. Nu är vi redo för Sveriges första skolmästerskap i drag. - Tinan"

Längtar tills ni får läsa hela reportaget! ;)


Våren 2011..

Planer för våren:

* 5 februari - Fotografering hos TheStudio i Västerås
* 11 februari - Mamma kommer till Forshaga
* 12 februari - Dragmästerskap i Skived 2,5km
* 17 februari - Dragmästerskap i Kil (friluftsdagen) 5km + Stafett
* 25 februari - 100-dagars på nöjs

* 11 april - Sundsvall och praktik på Arken Zoo
* 25 april - Leta jobb i Timrå/Sundsvall
* 28 april - Åker ner till Rikard

* 2 maj - Praktik Strömsholm
*
9 maj - Skolmästerskap i Drag 5km
* 11 maj - Skolmästerskap i Drag 2,5km
* 12 maj - Skolmästerskap i Drag Stafett
* 16 maj - Skolmästerskap i Agility, Lydnad och Freestyle
* 20 maj - Nationellt prov i Matte C
* 20 maj - Åker på bruksläger med bästa klassen
* 30 maj - Studentbal

* 1 juni - STUDENT!
* 4 juni - 1 år med bästa Rikard!

Saker som ska klämmas in: Lydnadstävlingar, agilitydebut, studentfester, föreläsningar och massa annat kul!


varför?

Varför är de alltid så att dom vi tycker mest om, även är dom som får ta mest skit? Att det beror på att vi litar på att dom inte försvinner är väll en logisk anledning men den ger mig ändå inget riktigt svar. Dom vi inte bryr oss lika mycket om eller dom vi inte bryr oss om alls känns ju som mycket lämpligare "slagpåsar".. Eftersom dom som vi håller närmast hjärtat är dom vi vill ska ha det bäst och verkligen inte vill såra.. Men ändå gör vi det, gång på gång. Jag vill inte vara arg på min närmaste, verkligen inte men de verkar inte som att jag styr de.. Jag är inte mer än människa och NEJ jag kan inte se det goda i alla jämt, jag är ingen Ghandi, ingen Tomas Di Leva, ingen Dalai Lama. Glad över de men hoppas verkligen att jag ska kunna göra någon slags förändning. Folk i min omgivning har gjort förändringar för mig och det är på tiden att även jag drar mitt stå till stacken. Ber om ursäkt till dom brabbade och kan med hela mitt hjärta berätta att jag har en underbar familj, ett lyckopiller till hund, fina vänner och den bästa pojkvännen. Jag har inget att klaga på, så varför blir de alltid såhär?

I don't know if I can yell any louder
How many time I've kicked you outta here?
Or said something insulting?

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces
But my heart is broken

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I've never been this nasty

Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don't mean it
I mean it, I promise

Please don't leave me
Oh please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me
I cannot be without, you're my perfect little punching bag
And I need you, I'm sorry






Min fina Rikard! Min fina Ninja!

Min fina rikard, skickade en bukett till mig :') Älskar min fina kille! Finns ingen bättre!


Trevligt samtal med mamma fick mig nästan tårögd! Diskuterade Ninja.. GUD vilken fin hund jag har fått tag på. Helt otroligt efter allt slit i över 10 år med hundar med olika former av problem, hundilska, barnrädslor, brist på självförtroende, stress, för stort ego, reserverad, envishet (negativa delen av de) och inte minst koncentrationssvårigheter. Allt detta har lärt mig massor och hjälp mig mycket i min senare hundhållning. Känner att dom tre tidigare hundarna jag haft gett mig den bästa start möjlig för mitt liv som hundälskare :) Tack Bella, Kiela och Nicca.
Ninja var den första hunden som jag aldrig behövt träna "den tråkiga delen" med (inkallning, hundaggrisivitet osv), helt otroligt skönt, känns som att någon belönade mig med en kelpie!
Ninja var hunden som hade sociala puss problem som vi snabbt fick ta tag i, räcknar dock inte in dem i "den tråkiga delen" (även om de var grymt jobbigt var det betydligt roligare än hundaggrisivitet). Hon hade även lite problem med ljud, vissa folk och stora koncentrtionssvårigheter! Hon bodde hos mamma i 6 månader medans jag (enligt reglerna) gick i skolan. När jag fick lov blev det träning träning träning.. som gick skitdåligt, gick inte framåt alls någonstans - virrhönan Ninja var i sinnet fortfrande 8 veckor.. I september gjorde vi ett rätt random MH, inget super bra, inget värdelös - utom vår 4 på skotten.
NU är hon tjejen med stort T. Klarade de inoffeciella räddningsprovet, alla delar vi gjorde (ljud, underlag, möker osv) helt utan problem och gjorde dessutom sitt bästa sökpass någonsin någon timme efter! Hon har utvecklats grymt mycket hela tiden och jag kunde inte varit nöjdare. GO KELPIE, GO NINJA <3 Sökhunden, Agilityhunden, Lydnadshunden, Freestylehunden, IPOhunden (haha) och bäst av allt pusshunden! 


Bästa Ninja!


Utvärdering sökträningen 2010

Jaha.. Blev till att vara hemma idag iaf.. Var uppe hos Jerker för att reda ut ett litet missförstond men där efter blir det att vara hemma! Ska försöka ta mig till matten då de inte känns som att man har råd att missa en enda lektion innan nationella (som skrivs i maj..).

Sökutvärdering HT2010
Har skrivit klart loggbok och skriver de sista på utvärderingen får sökträningen i höst! Fick en liten kick när man läser hur duktiga vi faktiskt varit! Hade problem med att hon sprang ut i rutan 50 meter men utan mål och mening. Hon slog heller inte på näsan för ens tredje skicket, vilket gjode att de mest blev spring och att hon ofta "sprang på" figgen istället för att söka reda på den. Detta skapade minnesbilder som talade om för henne att "springer du tillräckligt fort så hittar du figgen, och näsan behöver du INTE använda". Började träna uppletande för mig själv för att bygga upp intresset för att använda näsan. Gömde alla föremål och hade inget kommando, bara släppte henne. Detta gjorde vi ca 10 gånger och det gav resultat direkt. Andra heldagen i skogen med skolan var det en annan hund som sprang ut i rutan. Vi började med vindövn. som naturligtvis gick jättebra eftersom de va de enda vi tränat på egentligen. I söket på eftermiddagen gick de jätte bra. Vi hade heldolda figg hela dagen och hon jobbade på som fan för att hitta dom, duktig tjej!
Systemövningar har vi också tränat under hösten och kan väll säga att alla fått sig ett gott skratt. Srpinga är nämligen det bästa Ninja vet, tätt följt av människor, godis och matte så systemövn. blev ett enda stort lyckorus för lilla brun. Hon gjorde dock allt precis som hon skulle så ja.. Man kan inte göra annat än att skartta och vara en riktigt nöjd matte! ;)
Sista passet får mig nästan tårögd! Vi skulle träna i kommunförådet vid skolan (alltså inomhus) och hade haft "räddningsintagningsprov" på förmiddagen, vilket betyder att hon testats på underlag, ljud och annat otrevlig (dock helt utan anmäkning). Hon kom in i det första rummet och kom in med hög nos och vindade direkt! Eftersom inte jag visste vart figgen låg så blev de ju lite svårare eftersom jag inte visste var jag skulle skicka. Jag skickade hur som helst ut henne i rummet och hon började söka påengång och jobbade sig superfint genom rummet fram till första figg som satt i en helt mörkt rum. Andra figg låg under en båt och de ska tilläggas att i båda rummen stod de båtar och TUSEN andra grejer överallt (blev typ räddningssök).. Ninja jobbade sig snyggt fram till sista figg och de kändes VERKLIGEN som att hon visste precis vad hon skulle göra och hur! :') Vi har lyckats!


Tadaaaa!

Japp, gör ett nytt försök! :D Frida var så snäll och gjorde så fint åt mig så nu har jag inget att skylla på längre, tack Frida jag är jäääääätte nöjd! :)

Just hemkommen efter en lååång dragträning i halkan.. Fan vad less jag är på den här isen! Den bara förstör för mina duktiga, duktiga åkare :( Dumma värmlandsvinter. Blev iaf en del åkning, några faceplants, några skatt, några tårar och ja.. Vad ska man säga, vi är vi, vi har alltid kul! MEN vore som sagt ganska skönt om väderguden kunde vara på vår sida någon gång!

Imorgon blir det skola igen, taggar inte sönder över detta men gläds åt att veckan bara har fyra dagar den här gången (efter som vi hade läromåndag idag), toppen! Har en del att göra idag som måste bli gjort innan Top Model, men de fixar man ju lätt! Sitter även och tittar på fina lägenheter i Sundsvall/Timrå vilket göt att allt känns MYCKET närmare och man får även hur mycket kraft som helst! :)

Ska ta en sväng till ICA för att belöna mig själv, har inte gjort något vettigt alls denna helg och jag mår inte de minsta dåligt över de häller! Så de så!

/ Tinan
 

 



Välkommen till Tinas nya blogg! :)

Nu Tina får du börja blogga massor också så vi får någonting att läsa! 
Föresten glömde du ditt Usbminne här! ;)


hoppas du blev nöjd ;)  Kram Frida

RSS 2.0