En till fyrbent? Speedmetal hunden!

Har på senaste tiden varit något så otroligt valpsjuk. Helt galet? Jag har tittat på BCvalpar, WKvalpar, BTvalpar, chihuahuavalpar, mallevalpar och till och med funderat över schäfer? Huvudet är så laddad och fokuserat att jag inte vet vad som är upp eller ner och jag har ingen koll på priorieringar eller mål. Kände idag efter en kväll på agilitytävling att jag måste nog samla huvudet. Man kan inte ha hur många hundar som helst, punkt.
Vet bara inte vad det är med mig. Något inre behov av att ta hand om och pyssla om. Motivationssökande kanske?
Fick i alla fall en spark i arslet av mamma idag på lägret. Appellspår i Östersund, punkt. Imorgon blir det upp tidigt för att fara ut och lägga spår! (Blir nog en deltagare i kennellägret och inte åskådare som det först var tänkt.)
Vi kör på jag och bruningen, vi ha MYCKET kvar att ge. Söket lägger vi på hyllan tills 2012 för att hinna med oss själva.
Agilityn vet jag inte hur det blir med efter att planen om debut i helgen gick åt skogen på grund av löp. Måste kolla mer på det där. En lydnadstvå ska vi också hinna med innan vintern kommer, och ett förstapris med förhoppningsvis ;)



Ska börja kolla kullar för 2012 och vara noggran "för första gången". Inge mer spontanköp här inte, ska göra mitt yttersta för att hålla mig i skinet ;) Nog för att tålamod inte är min bästa egenskap..

Ibland måste man ta sig samman, så är det bara. Den här branschen är klurig som fan som ni säkert vet och ibland känns det meningslöst att leta, analyserna och fundera en massa eftersom man ändå aldrig kan veta vad man får. Hur bra än föräldrarna är och hur bra allt än verkar så blir det inte alltid som man tänkt sig. MEN man får väll göra vad man kan för att pricka in superhunden.

På önskelistan för 2012 står i alla fall:
En galen speedmetal hund!

Juli 2011

Mycket har hänt under juli månad - Har jobbat som en galning men har även fött upp hamstrar, köpt ett vardagsrum, tränat alldeles för lite hund, umgåtts med familjen (den större), fyllt tjugo (dock inte varit på systemet) och haft besök av Glenn. Företaget står på jäsning och växer och "bygger grund". Jag vill avslöja allt och det bara bubblar i mig av inspiration.. MEN, just nu kan jag inte göra någonting mer än att vänta, planera så gott jag kan och hålla tummarna hårt! Då jag kan berätta så kommer ni att få veta i alla fall :)

Har även fått ytterligare rum i lägenheten - Ett vardagsrum! Ny soffa, nytt bord, ny tv-bänk, nya kuddar och MASSA annat fint! Köpte även en såndär mysig LUDDE fäll på IKEA, mycket efterlängtad. Nu saknas bara en bokhylla och en säng åt hundarna! Nu när vi har ett vardagsrum så längtar jag något så oootroligt efter höst, vinter och JUL då det är mörkt och man får pynta! (Jag och Rikard ska ha en riktig julgran, men riktiga barr, hihi.)

Hamstrarna är vid det här laget 3 veckor gamla och det betyder att dom snart ska flytta härifrån.. Dom växer så det knakar och är supersnälla. Ninja vill (jag erkänner) äta upp dom och Rex är livrädd för dom. Lilla familjen.

Glenn är här och hälsar på, så just nu bor jag med två tonårspojkar.. Resten kan ni räkna ut själva. Ölflaskor, utlagda snus och strandade valar i soffan när man kommer hem från jobbet. Har även haft Rikards pappa och hans tjej Anna på besök, har varit grymt trevligt! Mycket kvalitétstid och massa god mat, gillas!

Nu ska det bli ändring på träningen för till veckan börjar Tyrannes kennelläger och jag hänger på mamma och Eva! ;) Dessutom blir det agilitytävling i helgen ;) 5 lopp på två dagar i Timrå!

NU är grabbarna ute med hundarna och jag förbereder mys i soffan med popcorn, film och annat mysigt :) Ha de gott!

Hamsterbebisar, jobb och framtidsplaner!

Har hänt en del sen sist! Har jobbat rätt mycket, klirr i kassan! Hamsterbebisarna växer så det knakar och Ninja vaktar dom på fullaste allvar (folk tror att hon är hungrig men det tror inte jag). Rex tycker också att dom är intressanta!

Bild på småttingarna!

Träffade även en "gammal" kursdeltagare sen pusselkursen och en "gammal" akademiare igår på arken. Skit kul, blev hel chockad och sprang ut på parkeringen för att jag trodde dom skulle åka, vilket dom inte skulle, dom skulle in i affären (psyko-Tina). Aja, kul vare iaf!

Har fått ett intressant erbjudande som jag ligger och klurar på nu! Ska bli kul att åka på möte på måndag! ;) Känner mig hemlighetsfull och lite galen, men det känns skitbra!

Planerar dessutom att åka ner med Erica (superduktig hundtjej från jobbet) till Forshaga för DRAGvecka på skolan, smider planer ihop om hur vi ska överta eleverna för en vecka ;) Snart kommer vi ner och kidnapppar er några lektioner, okej eller?

Mår förövrigt skitbra och stor trivs! Skriver igen på måndag efter mötena! ;) See you!

Rex Tina Ninja

 


Mycket har hänt..

Var ett tag sen jag skrev och det beror på att jag jobbar som en tok och istortsätt bara jobbar, äter, sover. MEN idag är jag ledig och har firat det genom att ställa klockan på halv åtta åkte ner på stan för att gå på arbetsförmedlingen och lite annat. Blev lunch med mamma också som var i stan för att träna hund. Erbjöd mig att vara med men perfektionist som jag är tar jag en sak i taget. (Sök stod på deras schema och jag är i planeringsstadiet vad det gäller just det så hoppade detta pass och fokuserar på agility och lydnad i eftermiddag istället.)

Dagen har flytit på som jag vet inte vad, så på måndag ska jag på möte med ett bolag som ska hjälpa med med allt jag behöver veta angående egenföretag och annat viktigt + att vi ska skriva en affärsidé! Taggad till tuuuusen! Så ikväll blir det hundträning, bad och projektidé funderingar! ;) En lyckans dag! Ska även åka iväg till Arken för att hämta lite mat till hundarna och titta till mina småttingar (är fodervärd åt två hamsterhonor + ungar, en har inte fött sina en men jag hoppas att det är något där inne, hihi).


Uppdraget -  LP1 Jabina Rex startar idag också ;) Ska kolla tävlingar hussen i huset ikväll efter träningen!

RSS 2.0