Draghelg - Dag 1

Japp första dagen avklarad! Kan väll säga att man är rätt mör! Alla hundar, utom Agnes (som har legat i sin bur i bilen hela dagen och sovit), ligger utslagna på golvet och drömmer om morgondagen! Kommer bli galet kul!



Dag 1 alltså:
Körde ett antal varv och lite starter, fick även köra dubbellina med Ninja & Leia och Ninja & Zona, gick sådär.. Men för första gången så höll Ninja possition och föll inte ut! Kan bero på att hon fick springa med tjejer som var lika små som henne själv, kul i alla fall! Hon har orkat bra hela dagen och dragit på riktigt bra, hon börjar bli snabbare nu och man märker verkligen hur kul hon tycker att det är! Min fina bruna <3 Ica som följt med till Forshaga skötte sig utmärkt tillsammans med Rex och Rikard, duktig tjej! Rikard var inte ensam kille idag, Martin och Oskar var också med så det blev många killar och många schäfrar i spåert ;) KUL! Nio blev vi tillslut av- Rikard, Martin, Oskar, My, Johanna, Mimmi, Lotta, Sandra och jag. Roligt roligt!
Har iaf haft en grymt härlig dag i spåren, fint väder, fina hundar och kul folk! Längtar till imorgon men nu blir det sängen och megamys, sova tidigt och slappna av för att orka en dag till :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0