Sista skolmästerskapet..

Japp igår gick vi ut och körde vårt sista skolmästerskap som elever på ForshagaAkademin.. Man kan väll utantvekan säga att vi gjorde det med stil! Stilpoäng i agilityn då räser sprang någr extravarv innan vi kom igång och satt fint på bakbenen och skällde mitt i slalomen 8trotts det fick vi inga fel!) en vägran och diskning då det var 4 hopphinder kvar! min stjärna <3 sista loppet bjuder vi på, alla som tittade hade nääästan lika roligt som Ninja, galning!
Lydnaden kom från himlen och energin också för den delen! Kunde gå hela programet med ett leende på läpparna! Underbart att kunna ta det lugnt och känna att hunhden är med en! Fina moment och förhoppningsvis fina betyg! Ingen höll koll på dom och framför allt inte jag! Känns inte soma tt dom spelar speciellt stor roll nu heller..

Guldhund är ordet!

 

Prisutdelning blir det som sagt på onsdag. Prisutdelning i drag, lydnad, agility, juniorhandling och ipo (lydnaden). Vi ska även dela ut motivationspris, eller ja vi och vi, gruppledarna! Kommer bli underbart, men känner redan nu hur känslosamt det kommer bli.. Blir inte mkt mer hund för oss på skolan.. Och heller inte mkt hundsport 1&2 kvar att umgås och träna med.. Tiden går så otroligt fort så på något vis känns det väll bra att få en fint slut.

Nej, nu ska det pluggas Matte C innan provet i eftermiddag! Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0