Skallmarkering?

Första riktiga passet med skallmarkering med Ninja - DONE!

Skickade ut pappa som figg med en tennisboll! Värmde först på mig själv för att få igång henne med skallet, inte såå svårt att tagga henne ;) första skicket på pappa gick väll sådär.. Hon skällde en gång, pappa belönade inte och Ninja blev fundersam och började springa tillbaka till mamma. Pappa kallade på henne och hon tänkte "Jaha! Ska vi pussas!?", pappa fixade och trixade lite och hon kom tillslut till skall och fick bollen. Inte det lättaste att träna med en pappa som fööör länge tävlat med en sakllmarkör som tävlar i elitklass.. Efter denna lite struliga början följde 5 perfekta markeringar. Hon börjar skälla 1-2m innan hon är frammer och håller sig på fint avstånd och skäller faktiskt ganska bra! Har ju inte planerat att tävla sök SM så ;)
Är riktigt nöjd då mamma kommer ut och "kollar/analyserar". Ninja är mitt i ett skick och blir lite förvirrad. Skicket bli halvbra och ja.. Nästa skick figgar mamma och Ninja kollar på första skick om det är pussas dom ska göra, nehe inte de och hon går in i skall efter att funderat ett tag, och efter det gör hon två riktigt fina markeringar!



Bra träning! Men.. att träna med sin familj är kanske inte alltid ett plus. Nog för att mamma länge har tävlat på hög nivå och pappa har blivit tvungen att figga och lära sig under deras 25 år tillsammans.. Ibland är det skönt att träna med små tjejer som bara gör som man säger (Y) MEN tackar inte nej till figgar såklart så tack för de!

Iaf, skallmarkering blir!


Kommentarer
Postat av: Petra & Skurk

Kul! Har funderat på att ha skall på Skurk också om vi kör igång med söket, han skäller alldeles för mycket hihi!

Appropå slalompinnarna så TROR jag att jag köpte dem på Rusta faktiskt, de har ju en del hundgrejer och några agilitytunnlar åtminstone :)

2011-03-03 @ 18:01:44
URL: http://petraskurk.wordpress.com
Postat av: Tina Sporrong

Alltså i längden är ju skall mkt svårare men om man bara gör det lite för kul och inte satsar på SM så tkr jag det är mkt lättare :D Ska man till SM med en skallmarkör får man jobba som satan.. Ingen på förra SM hade skall :P Haha, tror skall passar perfekt på Skurken xD hihi!

Toppen, ska jag helt klart kolla in ;) Tack!

2011-03-03 @ 20:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0