Längtaaar..

Mycket som händer hela tiden och jag gillar det! Lagom stressad och taggad som tusan på att starta igång skolmästerskapen! Blir skönt med en lite paus sen också.. Sista träningen idag innan "the real thing"!

Gick ner till viltpaven och tränade uppletande och lite lydnad. Kom fram lite till att det är inte Ninjas humör som är felet (jo lite men det är inte det största problemet), utan hennes inställning till LYDNAD.. Körde några uppletanden bland lite båtar och det gick awsome hon sprang ut fint, rakt ut, sökte av bra och klade framskick på andra skicket (gick tillbaka lite på första). Full fart liksom! Kommer troligen att gå över till skallmarkering.. Eftersom hon verkar tycka det är skitkul att skälla helt plötsligt så tror jag mer på det! Körde lite skallövningar och det gick faktiskt rätt bra! Hon har lätt för att gå in i skallet och skäller mer och mer och bättre och bättre! Så skallmarkering it is.. I think ;)
Sen blev det lite lydnad.. Ninja fick ludd i öronen och blev 100 år gammal.. Gav upp innan jag bröt ihop och busade en massa isätllet :D Sofie Heidenvall is needed, nu jävlar!

Dragträning idag 19:30 vid Knipan!


Kommentarer
Postat av: Moa <3

<3

2011-02-07 @ 16:44:42
URL: http://Posh24.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0