Dan före dan!

Blev jobbet idag för att få klart nya reptilavdelningen, fint blire! .. Dock fick jag inte vara inblandad i de utan istället fick jag städa smådjursburar och.. mitt eget smådjurs bur.. Ninja hada brytit sig in fodersäcken och ätit.. En hel del. Det som kommer in, måste komma ut SYND bara att det inte kom ut under morgon promenaden. Det kom ut i buren på jobbet. SUCK. Fick i alla fall göra fint och skura i "hundrummet" på jobbet (Y). Efter att burarna var städade blev jag butiksbiträde och det gick finemang! Träffade världen underbaraste York och världens coolaste Aussie. Ibland är jobbet bra mysigt, när det innebär valpmys och valpinfo till duktiga valpköpare! UNDERBART.

När jag kom hem satt tre killar i soffan med chips, öl och nötter och spelade FIFA. Städat var det och maten var klar (även fast Rikard skulle på BiteLine, bästa killen). Tog datorn och fick värsta energiboosten när jag hade fått mail av Jens som hjälper mig med logga till företaget! Hakan i golvet och mungiporna över öronen! Värsta peppningen för morgondagens möten! Efter det blev det prommis med vovvarna! Har under mina drygt två månader inte mött någon i skogen övanför oss, men såklart idag, bara för att jag pratade med pappa så kom det två greyhounds i full fart! Mina vikingar till hundar frös helt som om det var två slembollar som kom flygande. Schäfrarna fattade aldrig vad som hände. Gick i alla fall bra och ägaren kom. Ramlade på arslet och gleeeeed i leran ner till en liten bäck, heja mig! Så fick gå resten av promenaden med brun lerig rumpa.. Snyggt!

NU är jag ensam hemma med vovvarna och ska duka av grabbarnas "uppvärmning" och sedan blire te och avkoppling, egoboosting och lite affärplanskrivning! Imorgon är en viktig dag, 10:00 ska man på AF och 18:00 ska vi kolla på huset! TAGGAD! ;)

/ Tinan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0